Hoʻolaha no ka hoʻokele ʻana i ka palekana moana o Australia: EGCS (Exhaust Gas Clean System)

Ua hoʻopuka aku nei ka Australian Maritime Safety Authority (AMSA) i kahi hoʻolaha moana, e noi ana i nā koi o Australia no ka hoʻohana ʻana iEGCSi nā kai o Australia i nā mea nona nā moku, nā mea hoʻokele moku a me nā kāpena.
Ma ke ʻano he hoʻonā e hoʻokō ai i nā lula o ka ʻaila sulfur haʻahaʻa MARPOL Annex VI, hiki ke hoʻohana ʻia ʻo EGCS i nā wai o Australia inā e hoʻokō ʻia kēia mau kūlana: ʻo ia hoʻi, ʻike ʻia ka ʻōnaehana e ka mokuʻāina o ka moku e lawe ana a i ʻole kāna. ʻoihana ʻae ʻia.
E loaʻa i nā hui ka hoʻomaʻamaʻa hana EGCS a hōʻoia i ka mālama maʻamau a me ka hana maikaʻi o ka ʻōnaehana.
Ma mua o ka hoʻokuʻu ʻia ʻana o ka wai holoi EGCS i loko o nā wai o Australia, pono e hōʻoia i ka hoʻokō ʻana i nā kūlana maikaʻi o ka wai hoʻokuʻu i kuhikuhi ʻia ma ka IMO 2021 Waste Gas Cleaning System Guide (Resolution MEPC. 340 (77)).Hiki i kekahi mau awa ke paipai i nā moku e pale aku i ka hoʻokuʻu ʻana i ka wai holoi ma ko lākou ʻāina.

EGCSnā ana pane hewa
I ka hihia o ka EGCS, pono e hana ʻia nā hana e ʻike a hoʻopau i ka pilikia i ka hiki.Inā ʻoi aku ka manawa o ka hāʻule ʻana ma mua o 1 hola a i ʻole ka hāʻule hou ʻana, e hōʻike ʻia i nā luna o ka mokuʻāina hae a me ka mokuʻāina o ke awa, a ʻo ka ʻike i loko o ka hōʻike e komo i nā kikoʻī o ka hāʻule a me ka hopena.
Inā pani ʻole ʻia ka EGCS a ʻaʻole hiki ke hoʻomaka hou i loko o 1 hola, pono ka moku e hoʻohana i ka wahie i kūpono i nā koi.Inā ʻaʻole lawa ka wahie kūpono i lawe ʻia e ka moku e kākoʻo i kona hōʻea ʻana i ke awa e hiki mai ana, e hōʻike ʻo ia i ka hopena i manaʻo ʻia i ka mana kūpono, e like me ka hoʻolālā hoʻopiha wahie a i ʻoleEGCShoʻolālā hoʻoponopono.

CEMS 拷贝 WWMS 拷贝


Ka manawa hoʻouna: Feb-01-2023