Kompania jone

fushëveprimi i biznesit të kompanisë

Yanger Marine është një ndërmarrje e teknologjisë së lartë që fokusohet në fushën e kabllove speciale detare dhe në det të hapur, duke integruar R & D, projektimin, prodhimin dhe shërbimin.Produktet tona duke përfshirë kabllon Lan, kabllo koaksiale, fibër optike dhe kabllo Bus.Ne ofrojmë kabllo speciale detare dhe detare me cilësi të lartë me çmim konkurrues, si dhe shërbime të shkëlqyera për të krijuar vlerë për klientët tanë.
Aktualisht, Yanger Marine ka kompani të vendosura në Shangai dhe Hong Kong.

PRODUKTET

  • kompania 1

Rreth nesh

Yanger (Shanghai) Marine Technology Co., Ltd. është një ndërmarrje e teknologjisë së lartë që integron R&D, projektimin, prodhimin dhe shërbimin në fushën e projektimit, prodhimit dhe EPC (Alternative Marine Power System) dhe EGCS (Exhaust Gas Clean System). .Kompania ka selinë në Shangai dhe ka një degë në Hong Kong.

Avantazhi ynë

Objekti i biznesit të kompanisë përfshin kërkimin dhe shitjet e kabllove të energjisë së anijeve dhe detare, kabllot e instrumenteve, kabllot e konvertimit të frekuencës, kabllot e tensionit të mesëm dhe kabllot speciale (kabllot e rrjetit, kabllot optike, kabllot koaksiale, autobusët).

kompania 1

Avantazhi ynë

Në magazinën tonë kemi një numër të madh pjesësh këmbimi dhe sisteme të plota.Falë rrjetit tonë global, Yanger është në gjendje të furnizojë pjesë dhe të organizojë asistencë teknike në një kohë të shkurtër.

未标题-1-01

Avantazhi ynë

Kompania ka një rrjet të plotë shërbimesh dhe një ekip teknik profesional me përvojë, plotësisht të aftë për të ofruar produkte dhe shërbime me cilësi të lartë për pronarët e anijeve dhe kantieret detare.

未标题-1-02

Avantazhi ynë

Kompania i përmbahet gjithmonë filozofisë së biznesit të "sigurisë, besueshmërisë, zhvillimit të qëndrueshëm dhe mbrojtjes së mjedisit" dhe përpiqet të bëhet një ndërmarrje e pajisjeve detare dhe në det të hapur të klasit botëror.

yanger (14)

Avantazhi ynë

Këto kabllo janë plotësisht në përputhje me standardet IEC 61156.Të gjitha modelet në këtë katalog janë DNV/ABS/CCS të miratuara për përdorim në anije, në tokë dhe në det të hapur.

产品页预览123-02
  • logo (5)
  • logo (1)
  • logoja (3)
  • logo (6)
  • logo (4)
  • logo (7)
  • e+h logo1
  • logo (8)