CAT6A 4x2x23/1 AWG S/FTP LSZH-SHF1

Përshkrim i shkurtër:

Sistemet e telekomit, Shkalla e lartë e të dhënave, Aplikacionet dixhitale me gjerësi të lartë brezi me BER të ulët, Përdorimi i brendshëm, instalimet fikse.


 • Aplikacion:Sistemet e telekomunikacionit, Shkalla e lartë e të dhënave, Aplikacionet dixhitale me gjerësi të lartë bande me BER të ulët, Përdorimi i brendshëm, instalimet fikse
 • Instaloni në:0°C deri + 60 °C, Përkulja minimale: 20 herë OD
 • Operoni në:-30°C deri + 75 °C, Përkulja minimale: 10 herë OD
 • Tërhiq maksimalisht:110 N
 • Pesha:78 kg/km
 • Standardet:ISO/IEC 11801, IEC 61156-1, IEC 61156-5, IEC 60092-350, IEC 60092-360, RoHS-2 2011/65/EU, UL 1581
 • RFQ

  Detajet e produktit

  Vetitë mjedisore dhe performancat e zjarrit

  Karakteristikat elektrike

  Vetitë elektrike

  Etiketat e produktit

  Dirigjenti: Tel bakri i zhveshur i butë i pjekur
  Madhësia e përcjellësit: 23 AWG
  Izolimi: PE-Shkumë/lëkurë-PE
  Izolimi OD: Normale Ø1,35 ± 0,05 mm
  Trashësia e izolimit 0,39 mm
  Çifti: 2 përçues të izoluar të bllokuar së bashku në një palë
  Kodi i ngjyrës: 1. E bardhë/blu + blu 2. e bardhë/portokalli + portokalli 3. e bardhë/jeshile + jeshile 4. e bardhë/kafe + kafe
  Mburoja nga çifti në çift: Fletë alumini-shirit poliestër
  Mbulimi i mburojës nga çifti në çift 100%
  Mburoja e jashtme: Gërshete bakri i konservuar i ngurtë
  Mbulimi i mburojës së jashtme: nom 80%
  Xhaketa e jashtme: LSZH SHF1
  Trashësia nominale e mbështjellësit të jashtëm 0,75 ± 0,30 mm
  Xhaketa e jashtme OD: 8,0 ± 0,50 mm
  Shënimi: YANGER® CAT6A 4x2x23/1 AWG S/FTP LSZH-SHF1
  Ngjyra e xhaketës së jashtme: Gri

   


 • E mëparshme:
 • Tjetër:

 • Shkalla e aciditetit të gazeve: IEC 60754-1/2
  Gaz acid halogjen: IEC 60754-1/2
  Emetimi i tymit: IEC 61034-1/2
  Fikës zjarri: IEC 60332-1-2
  Rezistenca ndaj UV: UL 1581
  Rezistent ndaj zjarrit: IEC 60332-3-22

   

  Rezistenca e përcjellësit @20°C: ≤93,8 Ω/km
  Rezistenca e izolimit: ≥5000 MΩ/km
  Rezistenca mesatare karakteristike @100 MHz: 100 ± 5 Ω
  Impedanca e transferimit: <100 mΩ/m @10 MHz
  Animi me vonesë (4~100 MHz): ≤45 ns/100 m
  Faktori i shpejtësisë: 69%
  Çekuilibri i rezistencës së përcjellësit brenda çiftit: ≤2,0%
  Mosbalancimi i rezistencës së përcjellësit ndërmjet çiftit: ≤4,0%
  Çekuilibri i kapacitetit në tokë në 800 Hz ose 1000 Hz: ≤160 pF/100 m
  Kapaciteti i ndërsjellë: ≤56 nF/km

   

  Frekuenca (MHz): 1 4 10 16 20 31.25 62.5 100 200 250 400 500
  Dobësimi dB/100 m (Maks.) - 3.8 5.9 7.5 8.4 10.5 15 19.1 27.6 31.1 40.1 45.3
  NEXT dB (min.) 74.3 65.3 59.3 56.2 54.8 51.9 47.4 44.3 39.8 38.3 35.3 33.8
  PS-NEXT (min.) 72.3 63.3 57.3 54.2 52.8 49.9 45.4 42.3 37.8 36.3 33.3 31.8
  ELFEXT dB (min.) 67.8 55.8 47.8 43.7 41.8 37.9 31.9 27.8 21.8 19.8 15.8 13.8
  Humbja e kthimit dB (min.) 20 23 25 25 25 23.6 21.5 20.1 18 17.3 15.9 15.2
  PSELFEXT dB (min.) 64.8 52.8 44.8 40.7 38.8 34.9 28.9 24.8 18.8 16.8 12.8 10.8

   

  Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni