KABLLI LAN

 • CAT6A 4x2x23/7 AWG S/FTP LSZH-SHF1

  CAT6A 4x2x23/7 AWG S/FTP LSZH-SHF1

  Sistemet e telekomit, Shkalla e lartë e të dhënave, Aplikacionet dixhitale me gjerësi të lartë brezi me BER të ulët, Përdorimi i brendshëm, instalimet fikse.

 • CAT7 4x2x23/1 AWG S/FTP LSZH-SHF1

  CAT7 4x2x23/1 AWG S/FTP LSZH-SHF1

  Instalimet e anijeve, Mjedisi Detar, Shkalla e lartë e të dhënave, Sistemet e telekomit, aplikacionet dixhitale me gjerësi të lartë brezi me BER të ulët, Përdorimi i brendshëm/jashtë, instalimet fikse, Anijet, anijet me shpejtësi të lartë dhe të lehta.

 • CAT7 4x2x23/7 AWG S/FTP LSZH-SHF1

  CAT7 4x2x23/7 AWG S/FTP LSZH-SHF1

  Instalimet e anijeve, Mjedisi Detar, Shkalla e lartë e të dhënave, Sistemet e telekomit, aplikacionet dixhitale me gjerësi të lartë brezi me BER të ulët, Përdorimi i brendshëm/jashtë, instalimet fikse, Anijet, anijet me shpejtësi të lartë dhe të lehta.

 • CAT7A 4x2x23/1 AWG S/FTP LSZH-SHF1

  CAT7A 4x2x23/1 AWG S/FTP LSZH-SHF1

  Instalimet e anijeve, Mjedisi Detar, Shkalla e lartë e të dhënave, Sistemet e telekomit, aplikacionet dixhitale me gjerësi të lartë brezi me BER të ulët, Përdorimi i brendshëm/jashtë, instalimet fikse, Anijet, anijet me shpejtësi të lartë dhe të lehta.

 • CAT5E 4x2x24/1 AWG F/UTP LSZH-SHF1

  CAT5E 4x2x24/1 AWG F/UTP LSZH-SHF1

  Instalimet e anijeve, Mjedisi Detar, Instalimet fikse ose portative, Përdorimi i brendshëm, instalimet fikse, Shkalla e lartë e të dhënave, Anijet, Mjetet me shpejtësi të lartë dhe të lehta.

 • CAT6 4x2x24/1 AWG solid F/UTP LSZH-SHF1

  CAT6 4x2x24/1 AWG solid F/UTP LSZH-SHF1

  Instalimet e anijeve, Mjedisi Detar, Instalimet fikse ose portative, Përdorimi i brendshëm, instalimet fikse, Shkalla e lartë e të dhënave, Anijet, Mjetet me shpejtësi të lartë dhe të lehta.

 • CAT6A 4x2x23/1 AWG S/FTP LSZH-SHF1

  CAT6A 4x2x23/1 AWG S/FTP LSZH-SHF1

  Sistemet e telekomit, Shkalla e lartë e të dhënave, Aplikacionet dixhitale me gjerësi të lartë brezi me BER të ulët, Përdorimi i brendshëm, instalimet fikse.