Нашата компанија

деловниот опсег на компанијата

Деловниот опсег на компанијата вклучува AMPS (Alternative Marine Power System) и EGCS (Exhaust Gas Clean System) дизајн, производство и EPC.Можеме да обезбедиме кутии за поврзување со висок и низок напон на брегот, кабинети за контрола на пристап до напојување на брегот, кабли и макари за кабли, приклучоци и приклучоци за напојување на брегот, итн., како и чистење и делови.Ние исто така можеме да обезбедиме висококвалитетни услуги за техничка поддршка и одржување.Во нашиот магацин располагаме со голем број на резервни делови и комплетен систем.Благодарение на нашата глобална мрежа, Yanger може да снабдува делови и да организира техничка помош за кратко време.

ПРОИЗВОДИ

  • компанија 1

За нас

Yanger (Шангај) Marine Technology Co., Ltd. е високотехнолошка компанија која интегрира истражување и развој, дизајн, производство и услуги во областа на AMPS (Алтернативен морски енергетски систем) и EGCS (чист систем за издувни гасови) дизајн, производство и EPC.Компанијата е со седиште во Шангај и има филијала во Хонг Конг.

Наша предност

Деловниот опсег на компанијата вклучува AMPS (Alternative Marine Power System) и EGCS (Exhaust Gas Clean System) дизајн, производство и EPC.Можеме да обезбедиме кутии за поврзување со струја со висок и низок напон, кабинети за контрола на пристапот до крајбрежјето, кабли и макари за кабли, приклучоци и приклучоци за напојување на брегот итн.

компанија 1

Наша предност

Во нашиот магацин располагаме со голем број на резервни делови и комплетни системи.Благодарение на нашата глобална мрежа, Yanger може да снабдува делови и да организира техничка помош за кратко време.

002 (2)

Наша предност

Компанијата има комплетна сервисна мрежа и искусен професионален технички тим, целосно способен да обезбеди висококвалитетни производи и услуги за сопствениците на бродови и бродоградилишта.Соработката со Yanger ќе ви заштеди време и ќе се погрижи вашата опрема да работи на најефикасен начин.

002 (3)

Наша предност

Компанијата секогаш се придржува до деловната филозофија за „безбедност, доверливост, одржлив развој и заштита на животната средина“ и се стреми да стане претпријатие за поморска и офшор опрема од светска класа.

Јангер (14)

Наша предност

Овие кабли се целосно усогласени со стандардите IEC 61156.Сите дизајни во овој каталог се одобрени за DNV/ABS/CCS за употреба на брод, на копно и на море.

产品页预览123-02
  • лого (5)
  • лого (1)
  • лого (3)
  • лого (6)
  • лого (4)
  • лого (7)
  • e+h лого1
  • лого (8)