KABLLO BASHKËAXIAL

 • Kabllo koaksiale RG11 LSZH-SHF1

  Kabllo koaksiale RG11 LSZH-SHF1

  Instalimet e anijeve, Mjedisi Detar, Instalimet fikse, Përdorimi i brendshëm dhe i jashtëm, instalimet fikse, Shkalla e lartë e të dhënave, Anijet, Anijet me shpejtësi të lartë dhe të lehta.

 • Kabllo ushqyes 7/8” 50 Ω LSZH

  Kabllo ushqyes 7/8” 50 Ω LSZH

  Instalimet e anijeve, Mjedisi Detar, Instalimet fikse, Shkalla e lartë e të dhënave.Përdorimi i brendshëm dhe i jashtëm, Anije, anije me shpejtësi të lartë dhe të lehta.

 • Kabllo ushqyes 1/2” 50 Ω LSZH

  Kabllo ushqyes 1/2” 50 Ω LSZH

  Instalimet e anijeve, Mjedisi Detar, Instalimet fikse, Shkalla e lartë e të dhënave.Përdorimi i brendshëm dhe i jashtëm, Anije, anije me shpejtësi të lartë dhe të lehta.

 • Kabllo koaksiale RG6 LSZH-SHF1

  Kabllo koaksiale RG6 LSZH-SHF1

  Instalimet e anijeve, Mjedisi Detar, Instalimet fikse, Përdorimi i brendshëm dhe i jashtëm, instalimet fikse, Shkalla e lartë e të dhënave, Anijet, Anijet me shpejtësi të lartë dhe të lehta.

 • Kabllo koaksiale RG59 LSZH-SHF1

  Kabllo koaksiale RG59 LSZH-SHF1

  Instalimet e anijeve, Mjedisi Detar, Instalimet fikse, Përdorimi i brendshëm dhe i jashtëm, instalimet fikse, Shkalla e lartë e të dhënave, Anijet, Anijet me shpejtësi të lartë dhe të lehta.