Kabllo koaksiale RG59 LSZH-SHF1

Përshkrim i shkurtër:

Instalimet e anijeve, Mjedisi Detar, Instalimet fikse, Përdorimi i brendshëm dhe i jashtëm, instalimet fikse, Shkalla e lartë e të dhënave, Anijet, Anijet me shpejtësi të lartë dhe të lehta.


 • Aplikacion:Instalimet e anijeve, Mjedisi Detar, Instalimet fikse, Përdorimi i brendshëm dhe i jashtëm, instalimet fikse, Shkalla e lartë e të dhënave, Anijet, Anijet me shpejtësi të lartë dhe të lehta
 • Xhaketa e jashtme:LSZH
 • Diametri i jashtëm:6,15 ± 0,20 mm
 • Pesha:50 kg/km
 • Standardet:IEC 60096-0-1, IEC 60332-1, IEC 60332-3-22 , IEC 60754-1/2, IEC 61034-1/2, UL 1581
 • RFQ

  Detajet e produktit

  Vetitë mjedisore dhe performancat e zjarrit

  Karakteristikat elektrike

  Vetitë elektrike

  Etiketat e produktit

  Dirigjenti: Bakër i zhveshur
  Madhësia e dirigjentit: 0,81 ± 0,025 mm
  Izolimi: Polietileni me shkumë
  Izolimi OD: 3,71 ± 0,15 mm
  Mburoja me petë: Petë AL/PET/AL, e lidhur
  Gërsheti: Tela bakri të konservuar
  Mbulimi i gërshetit: ≥80%
  Xhaketa e jashtme: LSZH SHF1
  Xhaketa e jashtme OD: 6,15 ± 0,20 mm
  Ngjyra e xhaketës së jashtme: Gri (opsionale)

 • E mëparshme:
 • Tjetër:

 • Shkallë temperature: -30°C~70°C
  Gaz acid halogjen, shkalla e aciditetit të gazeve: IEC 60754-1/2
  Xhaketë, material izolues: IEC 60092-360
  Emetimi i tymit: IEC 61034-1/2
  Fikës zjarri: IEC 60332-3-22
  Rezistent ndaj UV: UL 1581

   

  Rezistenca DC e përcjellësit të brendshëm: ≤35,7 Ω/km
  Rezistenca e përçuesit të jashtëm DC: ≤11,0 Ω/km
  Kapaciteti: 51 ± 5 pF/m
  Impedanca karakteristike 200 MHz: 75 ± 3 Ω

   

  Zbutja maksimale është 3% më e lartë Zbutja nominale
  Frekuenca (MHz): 5 55 211 300 500 600 870 1000 1450 1750 2050
  Dobësimi dB/100 m (Num.): 3.0 6.95 13.1 14.8 19.0 20.8 25.2 27.1 33.1 36.6 39.9
  Humbja e Kthimit
  Frekuenca (MHz): 5 ~ 470 470~1000 1000-2050
  Humbja e kthimit (dB): ≥20 ≥18 ≥15

   

  Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni