CAT6A 4x2x23/1 AWG цврст S/FTP LSZH-SHF1

Краток опис:

Телекомуникациски системи, високи стапки на податоци, дигитални апликации со висок пропусен опсег со низок BER, употреба во затворени простории, фиксни инсталации.


 • Апликација:Телекомуникациски системи, високи стапки на податоци, дигитални апликации со висок пропусен опсег со низок BER, употреба во затворени простории, фиксни инсталации
 • Инсталирајте на:0°C до + 60 °C, Минимум свиткување: 20 пати OD
 • Работи на:-30°C до + 75°C, Минимум на свиткување: 10 пати OD
 • Повлечете максимум:110 Н
 • Тежина:78 кг/км
 • Стандарди:ISO/IEC 11801, IEC 61156-1, IEC 61156-5, IEC 60092-350, IEC 60092-360, RoHS-2 2011/65/EU, UL 1581
 • RFQ

  Детали за производот

  Еколошки својства и перформанси против пожари

  Електрични карактеристики

  Електрични својства

  Ознаки на производи

  Диригент: Мека жарена гола бакарна жица
  Големина на проводникот: 23 AWG
  Изолација: PE-пена/кожа-PE
  ОД изолација: Нормално Ø1,35 ± 0,05 mm
  Дебелина на изолацијата 0,39 мм
  Пар: 2 изолирани проводници споени заедно во пар
  Код на боја: 1. Бело/сино + Сино 2. Бело/портокалова + Портокалова 3. Бело/зелено + Зелено 4. Бело/кафеава + кафена
  Штит од пар до пар: Алуминиумска фолија-полиестерска лента
  Штит од пар до пар покриеност 100%
  Надворешен штит: Цврста конзервирана бакарна плетенка
  Покриеност на надворешниот штит: Ном 80%
  Надворешна јакна: LSZH SHF1
  Номинална дебелина на надворешната обвивка 0,75 ± 0,30 mm
  Надворешна јакна ОД: 8,0 ± 0,50 mm
  Обележување: YANGER® CAT6A 4x2x23/1 AWG солидна S/FTP LSZH-SHF1
  Боја на надворешната јакна: Сиво

   


 • Претходно:
 • Следно:

 • Степен на киселост на гасовите: IEC 60754-1/2
  Гас халоген киселина: IEC 60754-1/2
  Емисии на чад: IEC 61034-1/2
  Заштитник на пламен: IEC 60332-1-2
  Отпорност на УВ: UL 1581
  Заштитник на пожар: IEC 60332-3-22

   

  Отпорност на проводникот@20°C: ≤93,8 Ω/км
  Отпорност на изолација: ≥5000 MΩ/km
  Просечна карактеристична импеданса@100 MHz: 100 ± 5Ω
  Преносната импеданса: <100 mΩ/m @10 MHz
  Одложено искривување (4~100 MHz): ≤45 ns/100 m
  Фактор на брзина: 69%
  Нерамнотежа на отпорот на проводникот во пар: ≤2,0%
  Нерамнотежа на отпорот на проводникот помеѓу пар: ≤4,0%
  нерамнотежа на капацитетот кон земјата на 800 Hz или 1000 Hz: ≤160 pF/100 m
  Меѓусебен капацитет: ≤56 nF/km

   

  Фреквенција (MHz): 1 4 10 16 20 31.25 62,5 100 200 250 400 500
  Слабеење dB/100m (макс.) - 3.8 5.9 7.5 8.4 10.5 15 19.1 27.6 31.1 40.1 45.3
  СЛЕДЕН dB (мин.) 74.3 65.3 59.3 56.2 54.8 51.9 47.4 44.3 39.8 38.3 35.3 33.8
  PS-NEXT (мин.) 72.3 63.3 57.3 54.2 52.8 49,9 45.4 42.3 37.8 36.3 33.3 31.8
  ELFEXT dB (мин.) 67,8 55,8 47.8 43.7 41.8 37.9 31.9 27.8 21.8 19.8 15.8 13.8
  Повратна загуба dB (мин.) 20 23 25 25 25 23.6 21.5 20.1 18 17.3 15.9 15.2
  PSELFEXT dB (мин.) 64,8 52.8 44.8 40.7 38.8 34.9 28.9 24.8 18.8 16.8 12.8 10.8

   

  Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја