RG59 Коаксијален кабел LSZH-SHF1

Краток опис:

Инсталации на бродови, поморско опкружување, фиксни инсталации, внатрешна и надворешна употреба, фиксни инсталации, високи стапки на податоци, бродови, пловни објекти со голема брзина и светлина.


 • Апликација:Инсталации на бродови, поморско опкружување, фиксни инсталации, внатрешна и надворешна употреба, фиксни инсталации, високи стапки на податоци, бродови, брзи и лесни пловни објекти
 • Надворешна јакна:LSZH
 • Надворешен дијаметар:6,15 ± 0,20 mm
 • Тежина:50 кг/км
 • Стандарди:IEC 60096-0-1, IEC 60332-1, IEC 60332-3-22, IEC 60754-1/2, IEC 61034-1/2, UL 1581
 • RFQ

  Детали за производот

  Еколошки својства и перформанси против пожари

  Електрични карактеристики

  Електрични својства

  Ознаки на производи

  Диригент: Гол бакар
  Големина на проводникот: 0,81 ± 0,025 mm
  Изолација: Пена полиетилен
  ОД изолација: 3,71 ± 0,15 mm
  Заштитник од фолија: AL/PET/AL фолија, врзана
  Плетенка: Конзервирана бакарна жица
  Покривање на плетенка: ≥80%
  Надворешна јакна: LSZH SHF1
  Надворешна јакна ОД: 6,15 ± 0,20 mm
  Боја на надворешната јакна: Сива (опционално)

 • Претходно:
 • Следно:

 • Температурен опсег: -30°C~70°C
  Халоген киселински гас, Степен на киселост на гасовите: IEC 60754-1/2
  Јакна, изолационен материјал: IEC 60092-360
  Емисии на чад: IEC 61034-1/2
  Заштитник на пламен: IEC 60332-3-22
  Отпорен на УВ: UL 1581

   

  Отпорност на DC внатрешен проводник: ≤35,7 Ω/км
  Отпорност на DC надворешен проводник: ≤11,0 Ω/км
  Капацитет: 51 ± 5 pF/m
  Карактеристична импеданса 200 MHz: 75 ± 3 Ω

   

  Максималното слабеење е 3% поголемо Номинално слабеење
  Фреквенција (MHz): 5 55 211 300 500 600 870 1000 1450 година 1750 година 2050 година
  Слабеење dB/100 m (ном.): 3.0 6,95 13.1 14.8 19.0 20.8 25.2 27.1 33.1 36.6 39,9
  Повратна загуба
  Фреквенција (MHz): 5 ~ 470 470-1000 1000-2050
  Повратна загуба (dB): ≥20 ≥18 ≥15

   

  Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја