RS485/422 SFTP LSZH-SHF1

Краток опис:

Инсталации на бродови, поморско опкружување, фиксни или преносливи инсталации, фиксни инсталации, индустриска комуникација високи стапки на податоци, бродови, пловни објекти со голема брзина и лесен.RS422 RS485.


 • Апликација:Инсталации на бродови, поморско опкружување, фиксни или преносливи инсталации, фиксни инсталации, индустриска комуникација високи стапки на податоци, бродови, пловни објекти со голема брзина и лесен.RS422 RS485.
 • Надворешна јакна:LSZH
 • Надворешен дијаметар:7,0 ± 0,20 mm за 1 пар, 11,0 ± 0,20 mm за 2 пара, 11,5 ± 0,20 mm за 4 пара
 • Тежина:65 kg/km за 1 пар, 110 kg/km за 2 пара, 120 kg/km за 4 пара
 • Стандарди:IEC 61158-2, IEC 60092-360 IEC 60332-3 , IEC 60754-1/2, IEC 61034-1/2, IEC 60331-23
 • Радиус на свиткување: 8D
 • RFQ

  Детали за производот

  Еколошки својства и перформанси против пожари

  Електрични карактеристики

  Електрични својства

  Ознаки на производи

  Диригент: Заглавен конзервиран бакар AWG 22/7 (0,35 mm²), 1 пар, 2 пара, 4 пара
  Структура на проводникот: 7/0,25 ± 0,01 mm
  Изолација: Пена полиетилен
  ОД изолација: 2,13 ± 0,15 mm
  Огнена бариера Мика лента (Опција)
  Код на боја на диригентот: Бело Х Сино, Бело Х Портокалово, Бело Х Зелено, Бело Х Браун
  Заштитник од фолија: Алуминиумска/полиестерска фолија
  Плетенка: Конзервирана бакарна жица
  Покривање на плетенка: ≥80%
  Надворешна јакна: LSZH SHF1
  Надворешна јакна ОД: 7,0 ± 0,20 mm за 1 пар, 10,5 ± 0,20 mm за 2 пара, 11,5 ± 0,20 mm за 4 пара
  Боја на надворешната јакна: Виолетова (опционално)

 • Претходно:
 • Следно:

 • Халоген киселински гас, Степен на киселост на гасовите: IEC 60754-1/2
  Јакна, изолационен материјал: IEC 60092-360
  Емисии на чад: IEC 61034-1/2
  Заштитник на пламен: IEC 60332-3-22
  Отпорен на оган: IEC 60331-23
  Отпорен на УВ: UL1581

   

  Импеданса: 120 Ω
  DC отпор: 55 Ω/Km макс.@ 20°C
  Капацитет: 35,0 PF/m
  Нерамнотежа на отпорот: ≤5%
  Оценка на напон: 300 В
  Работна температура: -30°C~75°C
  Отпорност на УВ: Да

   

  Фреквенција (MHz) 1 10 100 200 500 1000
  Парови 1 пар 1 пар 2 пара, 4 пара
  Слабеење dB/100m (ном.) 1.7 5.0 0,55 0,80 1.2 1.8

   

  Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја