CAT7A 4x2x23/1 AWG цврст S/FTP LSZH-SHF1

Краток опис:

Инсталации на бродови, поморско опкружување, високи стапки на податоци, телекомуникациски системи, дигитални апликации со висок пропусен опсег со низок BER, внатрешна/надворешна употреба, фиксни инсталации, бродови, пловни објекти со голема брзина и светлина.


 • Апликација:Инсталации на бродови, поморско опкружување, високи стапки на податоци, телекомуникациски системи, дигитални апликации со висок пропусен опсег со низок BER, внатрешна/надворешна употреба, фиксни инсталации, бродови, пловни објекти со голема брзина и светлина.
 • Инсталирајте на:0°C до + 60 °C, Минимум свиткување: 20 пати OD
 • Работи на:-30°C до + 75°C, Минимум свиткување: 10 пати OD
 • Повлечете максимум:110 Н
 • Тежина:81 кг/км
 • Стандарди:ISO/IEC 11801, IEC 61156-1, IEC 61156-5, IEC 60092-350, IEC 60092-360, RoHS-2 2011/65/EU, UL 1581
 • RFQ

  Детали за производот

  Еколошки и пожарни перформанси

  Електрични карактеристики

  Електрични својства

  Ознаки на производи

  Диригент: Мека жарена гола бакарна жица
  Големина на проводникот: 23 AWG
  Изолација: PE-пена
  ОД изолација: Нормално Ø1,38 ± 0,05 mm
  Дебелина на изолацијата 0,39 мм
  Пар: 2 изолирани проводници споени заедно во пар
  Код на боја: 1. Бело/сино + Сино 2. Бело/портокалова + Портокалова 3. Бело/зелено + Зелено 4. Бело/кафеава + кафена
  Штит од пар до пар: Алуминиумска фолија-полиестерска лента
  Покриеност од пар до пар од штитови: 100%
  Надворешен штит: Цврста конзервирана бакарна плетенка
  Покриеност на надворешниот штит: Ном 80%
  Надворешна јакна: LSZH SHF1
  Номинална дебелина на надворешната обвивка: 0,75 ± 0,30 mm
  Надворешна јакна ОД: 8,4 ± 0,50 mm
  Обележување: YANGER® CAT7A 4x2x23/1 AWG цврст S/FTP LSZH-SHF1
  Боја на надворешната јакна: Сиво
  外层防护罩覆盖: 额定80% 外护套: LSZH SHF1 标称外护套厚度:0,75 ± 0,30 mm 外护套: YANGER® CAT7A 4x2x23/1 AWG цврст S/FTP LSZH-SHF1 <批号> <米数标识 外护套颜色:灰色

 • Претходно:
 • Следно:

 • Степен на киселост на гасовите: IEC 60754-1/2
  Гас халоген киселина: IEC 60754-1/2
  Емисии на чад: IEC 61034-1/2
  Заштитник на пламен: IEC 60332-1-2
  Отпорност на УВ UL 1581
  Заштитник на пожар: IEC 60332-3-22

   

  Отпорност на проводникот@20°C: ≤93,8 Ω/км
  Отпорност на изолација: ≥5000 MΩ/km
  Просечна карактеристична импеданса @100 MHz: 100 ± 5 Ω
  Преносната импеданса: ≤100 mΩ/m @10 MHz
  Одложено искривување (4~100 MHz): ≤25 ns/100 m
  Фактор на брзина: 74%
  Нерамнотежа на отпорот на проводникот во пар: ≤2,0%
  Нерамнотежа на отпорот на проводникот помеѓу пар: ≤4,0%
  нерамнотежа на капацитетот на земјата на 800 Hz или 1000 Hz: ≤160 pF/100 m
  Меѓусебен капацитет: ≤56 nF/km
  Фреквенција (MHz): 1 4 10 16 20 31.25 62,5 100 200 250 300 500 600 1000
  Слабеење dB/100m (макс.) - 3.7 5.8 7.3 8.2 10.3 14.6 18.5 26.5 29.7 32.7 42.8 47.1 61.9
  СЛЕДЕН dB (мин.) 78 78 78 78 78 78 78 75.4 70,9 69.4 68.2 64,9 63.7 60.4
  PS-NEXT (мин.) 75 75 75 75 75 75 75 72.4 67,9 66.4 65.2 61.9 60.7 57.4
  Повратна загуба dB (мин.) 20 23 25 25 25 23.6 21.5 20.1 18 17.3 17.3 17.3 17.3 15.1

   

  1 4 10 16 20 31,25 62,5 100 200 250 300 500 600 1000
  Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја