Внесувачки кабел 1/2” 50 Ω LSZH

Краток опис:

Инсталации на бродови, поморска средина, фиксни инсталации, високи стапки на податоци.Внатрешна и надворешна употреба, бродови, брзи и лесни пловни објекти.


 • Апликација:Инсталации на бродови, поморска средина, фиксни инсталации, високи стапки на податоци.Внатрешна и надворешна употреба, бродови, брзи и лесни пловни објекти
 • Надворешна јакна:LSZH-SHF2
 • Надворешен дијаметар:17 ± 0,20 mm
 • Тежина:265 кг/км
 • Стандарди:IEC 60096-0-1, IEC 61196-1-100, IEC 60332-1, IEC 60332-3-22 , IEC 60754-1/2, IEC 61034-1/2, UL 1581, IEC 60092-
 • RFQ

  Детали за производот

  Еколошки својства и перформанси против пожари

  Електрични карактеристики

  Електрични својства

  Ознаки на производи

  Диригент: Ал жица обложена со бакар
  Големина на проводникот: 4,8 ± 0,05 mm
  Изолација: Клеточна ПЕ
  ОД изолација: 12,1 ± 0,35 mm
  Екран: Брановидна Cu-цевка
  Надворешна јакна: SHF2
  Надворешна јакна ОД: 17,0 ± 0,20 mm
  Боја на надворешната јакна: Црно (опционално)

 • Претходно:
 • Следно:

 • Температурен опсег: -40°C~70°C
  Халоген киселински гас, Степен на киселост на гасовите: IEC 60754-1/2
  Јакна, изолационен материјал: IEC 60092-360
  Емисии на чад: IEC 61034-1/2
  Заштитник на пламен: IEC 60332-3-22
  Отпорен на УВ: UL 1581

   

  Отпорност на проводникот: ≤ 1,6 Ω /km
  Отпорност на екранот: ≤ 2,4 Ω /km
  Индуктивност: 0,19 [μH/m]
  Врвен RF напон: 1,8 KV
  Врвна оцена на моќност: 32 KW
  Отпорност на изолација: 10G Ω/км
  Капацитет: 76 pF/m
  Импеданса: 50 ± 2 Ω
  Фактор на брзина: 88%
  мин.радиус на свиткување: 60 мм

   

  Фреквенција [MHz] Номинално слабеење [dB/100m] макс.105% Оцена на моќност [kW]
  30 1.66 6.9
  50 2.01 5.3
  88 2.51 4.0
  100 2.65 3.7
  200 3.58 2.6
  300 4.31 2.1
  400 4.93 1.8
  450 5.10 1.7
  500 5.49 1.6
  700 6.48 1.3
  800 7.10 1.3
  900 7.30 часот 1.3
  1000 7,78 1.1
  1400 9.24 0,9
  1800 година 10.90 0,8
  2000 година 11.50 часот 0,8
  2400 12.90 часот 0,7
  3000 14.50 часот 0,6
  3400 15.50 часот 0,5
  6000 21.5 0,39
  8000 27 0,31

   

  Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја