CAT5E 4x2x24/1 AWG Цврст F/UTP LSZH-SHF1

Краток опис:

Инсталации на бродови, поморско опкружување, фиксни или преносливи инсталации, внатрешна употреба, фиксни инсталации, високи стапки на податоци, бродови, пловни објекти со голема брзина и леснотија.


 • Апликација:Инсталации на бродови, поморско опкружување, фиксни или преносливи инсталации, внатрешна употреба, фиксни инсталации, високи стапки на податоци, бродови, брзи и лесни пловни објекти
 • Инсталирајте на:0°C до + 60 °C, Минимум свиткување: 20 пати OD
 • Работи на:-30°C до + 75°C, Минимум на свиткување: 10 пати OD
 • Повлечете максимум:110 Н
 • Тежина:70 кг/км
 • Стандарди:ISO/IEC 11801, IEC 61156-1, IEC 61156-5, IEC 60092-350, IEC 60092-360, RoHS-2 2011/65/EU, UL1581
 • RFQ

  Детали за производот

  Еколошки својства и перформанси против пожари

  Електрични карактеристики

  Електрични својства

  Ознаки на производи

  Диригент: Мека жарена гола бакарна жица
  Големина на проводникот: 24 AWG
  Изолација: HDPE
  ОД изолација: Нормално Ø1,05 ± 0,05 mm
  Дебелина на изолацијата 0,25 мм
  Пар: 2 изолирани проводници споени заедно во пар
  Код на боја: 1. Бело/сино + Сино 2. Бело/портокалова + Портокалова 3. Бело/зелено + Зелено 4. Бело/кафеава + кафена
  Надворешен штит: Алуминиумска фолија-полиестерска лента
  Покриеност на надворешен штит: 100%
  Одводна жица: Цврст калај бакар
  Надворешна јакна: LSZH SHF1
  Номинална дебелина на надворешната обвивка 0,75 ± 0,30 mm
  Надворешна јакна ОД: 6,8 ± 0,50 mm
  Обележување: YANGER® CAT5E 4x2x24/1 AWG Цврста F/UTP LSZH-SHF1
  Боја на надворешната јакна: Сиво

 • Претходно:
 • Следно:

 • Степен на киселост на гасовите: IEC 60754-1/2
  Гас халоген киселина: IEC 60754-1/2
  Емисии на чад: IEC 61034-1/2
  Заштитник на пламен: IEC 60332-1-2
  Отпорност на УВ: UL 1581
  Заштитник на пожар: IEC 60332-3-22
  Отпорност на проводникот@20°C: ≤145 Ω/км
  Отпорност на изолација: ≥5000 MΩ/km
  Преносната импеданса: <100 mΩ/m @10 MHz
  Просечна карактеристична импеданса@100 MHz: 100 ± 5 Ω
  Одложено искривување (4~100 MHz): ≤45 ns/100m
  Фактор на брзина: 67%
  Нерамнотежа на отпорот на проводникот во пар: ≤2,0%
  Нерамнотежа на отпорот на проводникот помеѓу пар: ≤4,0%
  нерамнотежа на капацитетот кон земјата на 800 Hz или 1000 Hz: ≤160 pF/100m
  Меѓусебен капацитет: ≤56 nF/km
  Фреквенција (MHz): 1 4 8 10 16 20 25 31.25 62,5 100
  Слабеење dB/100m (макс.) - 4.1 5.8 6.5 8.2 9.3 10.4 11.7 17 22
  СЛЕДЕН dB (мин.) 65.3 56.3 51.8 50.3 47.2 45.8 44.3 42.9 38.4 35.3
  PS-NEXT (мин.) 62.3 53.3 48.8 47.3 44.2 42.8 41.3 39,9 35.4 32.3
  ELFEXT dB (мин.) 64 52 45,9 44 39,9 38 36 34.1 28.1 24
  Повратна загуба dB (мин.) 20 23 24.5 25 25 25 24.3 23.6 21.5 20.1
  PSELFEXT dB (мин.) 61 49 42.9 41 36.9 35 33 31.1 25.1 21
  Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја