LAN КАБЕЛ

 • CAT6A 4x2x23/7 AWG Заглавен S/FTP LSZH-SHF1

  CAT6A 4x2x23/7 AWG Заглавен S/FTP LSZH-SHF1

  Телекомуникациски системи, високи стапки на податоци, дигитални апликации со висок пропусен опсег со низок BER, употреба во затворени простории, фиксни инсталации.

 • CAT7 4x2x23/1 AWG цврст S/FTP LSZH-SHF1

  CAT7 4x2x23/1 AWG цврст S/FTP LSZH-SHF1

  Инсталации на бродови, поморско опкружување, високи стапки на податоци, телекомуникациски системи, дигитални апликации со висок пропусен опсег со низок BER, внатрешна/надворешна употреба, фиксни инсталации, бродови, пловни објекти со голема брзина и светлина.

 • CAT7 4x2x23/7 AWG Заглавен S/FTP LSZH-SHF1

  CAT7 4x2x23/7 AWG Заглавен S/FTP LSZH-SHF1

  Инсталации на бродови, поморско опкружување, високи стапки на податоци, телекомуникациски системи, дигитални апликации со висок пропусен опсег со низок BER, внатрешна/надворешна употреба, фиксни инсталации, бродови, пловни објекти со голема брзина и светлина.

 • CAT7A 4x2x23/1 AWG цврст S/FTP LSZH-SHF1

  CAT7A 4x2x23/1 AWG цврст S/FTP LSZH-SHF1

  Инсталации на бродови, поморско опкружување, високи стапки на податоци, телекомуникациски системи, дигитални апликации со висок пропусен опсег со низок BER, внатрешна/надворешна употреба, фиксни инсталации, бродови, пловни објекти со голема брзина и светлина.

 • CAT5E 4x2x24/1 AWG Цврст F/UTP LSZH-SHF1

  CAT5E 4x2x24/1 AWG Цврст F/UTP LSZH-SHF1

  Инсталации на бродови, поморско опкружување, фиксни или преносливи инсталации, внатрешна употреба, фиксни инсталации, високи стапки на податоци, бродови, пловни објекти со голема брзина и леснотија.

 • CAT6 4x2x24/1 AWG Цврст F/UTP LSZH-SHF1

  CAT6 4x2x24/1 AWG Цврст F/UTP LSZH-SHF1

  Инсталации на бродови, поморско опкружување, фиксни или преносливи инсталации, внатрешна употреба, фиксни инсталации, високи стапки на податоци, бродови, пловни објекти со голема брзина и леснотија.

 • CAT6A 4x2x23/1 AWG цврст S/FTP LSZH-SHF1

  CAT6A 4x2x23/1 AWG цврст S/FTP LSZH-SHF1

  Телекомуникациски системи, високи стапки на податоци, дигитални апликации со висок пропусен опсег со низок BER, употреба во затворени простории, фиксни инсталации.