Специјален кабелски офшор коаксијален кабел

Краток опис:

Со повеќе од 40 години искуство во дизајнирање и производство на кабли за угостителство за најпребирливите индустриски професионалци, Yanger има способност да обезбеди комплетно портфолио на коаксијални кабли одобрени за DNV/ABS за бродови, лесни и брзи поморски пловни објекти, апликации за нафта и гас на офшор .


RFQ

Детали за производот

Ознаки на производи

Со повеќе од 40 години искуство во дизајнирање и производство на кабли за угостителство за најпребирливите индустриски професионалци, Yanger има способност да обезбеди комплетно портфолио на коаксијални кабли одобрени за DNV/ABS за бродови, лесни и брзи поморски пловни објекти, апликации за нафта и гас на офшор .На следните страници составивме мал примерок од стотиците достапни производи.

Меѓународни стандарди за дизајн на кабли:
IEC 60092-360, 60092-376, 60332-1-2, 60332-3-22, IEEE 45, 1580
Диригенти:
Челик обложен со бакар или
IEC 60228 Класа 2 / Класа 5
Гол/конзервиран бакар
IEC 61034-1/2, 60754-1/2
IEC 60092-350
Поставување на кабли:
Слободни
Изолација: ЈП
Екрани (индивидуални и/или целосни):
IEC 60092-350
Алуминиумска/полиестерска лента
Гола бакарна/полиестерска лента
Конзервирана бакарна плетенка
Гола бакарна плетенка
Постелнина/Внатрешна јакна:Соединение без халогени
SHF1 или SHF2 по IEC 60092-360, 61034-1/2, 60754-1/2
Оклоп:
IEC 60092-350
Конзервирана бакарна плетенка
Гола бакарна плетенка
Бронзена жица плетенка
Плетенка од галванизирана челична жица
Оклоп од галванизирана челична жица
Надворешна јакна:
Соединение без халогени - SHF1
Соединение без халогени - SHF2
Соединение без халогени отпорно на кал - SHF2
Надворешна јакна:
Соединение без халогени – SHF1 Соединение без халогени – SHF2
Соединение без халогени отпорно на кал - SHF2
Импеданса:
50 Ω
75 Ω

DWQADFW

Некои примери на Yanger коаксијални кабли

Јангер П/Н

Опис на производот

ОД

(мм)

Тежина

(кг/км)

7YGC002101

Тип RG-213/U LSZH-SHF2

10.3

160

7YGC003101

ТИП RG-11 Коаксијален кабел LSZH-SHF1

10.3

150

7YGC007101

Коакс тип RG-59 B/U SBA LSZH-SHF1

10.0

170

7YGC008101

Coax Тип RG-59 B/U SBA LSZH-SHF2 MUD

12.0

230

7YGC011101

ТИП RG-6 Коаксијален кабел LSZH-SHF1

7.0

40

7YGC013101

ТИП RG-11 Коаксијален кабел SBA LSZH-SHF2

14.5

325

7YGC014107

Коакс Тип RG-59 B/U LSZH-SHF2 MUD

8.3

100

7YGC017101

ТИП RG-213 SBA LSZH-SHF1

7.2

350

7YGC018101

ТИП RG-58 SBA LSZH-SHF1

9.0

135

7YGC020101

ТИП RG-213 SBA LSZH-SHF2 КАЛ

16.5

430

7YGC021101

ТИП RG-6 Коаксијален кабел SBA LSZH-SHF1

10.5

170

7YGC025101

Коакс Тип RG-59 / U LSZH-SHF1

6.2

60

7YGC033101

TYPE RG-11 Коаксијален кабел SBA LSZH-SHF2 отпорен на кал

14.5

325

7YGC036101

ТИП RG-58 SBA LSZH-SHF2

9.0

130

 


  • Претходно:
  • Следно:

  • Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја