O tulafono faatonutonu fou i luga o le faʻaogaina o le "mamafa o le matafaga" mo vaʻa o loʻo latalata mai, ma le felauaiga o vai

O se tulafono faatonutonu fou i luga o le "malosi i luga o le matafaga" o loʻo matua aʻafia ai le pisinisi o felauaiga o vai a le atunuʻu.Ina ia mafai ona faatino lea faiga faavae, ua toe tauia e le malo tutotonu e ala i tupe maua mai lafoga o taavale mo le tolu tausaga sosoo.

O lenei tulafono faatonutonu fou e manaʻomia ai vaʻa o loʻo i ai nofoaga e maua ai le eletise e tuʻu mo le sili atu i le 3 itula i totonu o se nofoaga e mafai ai ona tuʻuina atu le eletise i le gataifale i le gataifale e pulea le faʻaleagaina o le ea, poʻo vaʻa i uta o loʻo i ai le malosi i le matafaga i totonu o le ea e faʻafefe ai mea leaga.Afai o se moega e iai le malosi o le eletise e paka mo le silia ma le 2 itula ma e leai se isi auala aoga e faʻaogaina, e tatau ona faʻaogaina le eletise.

E tusa ai ma se tusitala mai Saina Business News, o le “Administrative Measures for the Use of Shore Power by Vaa in Ports (Draft for Solicitation of Comments)” o loo tusia e le Matagaluega o Felauaiga i le taimi nei o loo faagasolo i le sailia o finagalo o tagata lautele, ma o le aso e gata ai mo manatu faaalia o Aukuso 30.

O lenei tulafono faatonutonu fou ua faʻatulagaina e tusa ai ma le "Air Pollution Prevention and Control Law", "Port Law", "Domestic Waterway Transportation Management Regulations", "Ship and Offshore Facilities Inspection Regulations" ma isi tulafono talafeagai ma pulega faʻatonutonu, faʻapea foʻi ma feagaiga fa'ava-o-malo na 'auai ai lo'u atunu'u.

O le ata faataitai e mana'omia e iunite fa'ainisinia fa'ato'aga fa'ainisinia, fa'atautaia uafu, felauaiga o alavai i totonu o le atunu'u, fa'atautaia o eletise i gataifale, va'a, ma isi mea. e tatau ona fa'atino mana'oga o le fausiaina o le si'osi'omaga a le atunu'u ma le puipuia ma le fa'atonutonuina o le filogia o le ea, tulafono, ma tulaga fa'avae e fausia le malosiaga i le gataifale ma nofoaga e maua ai le paoa, tu'uina atu ma fa'aoga le paoa i le gataifale e tusa ai ma tulafono faatonutonu, ma talia le vaavaaiga ma le asiasiga a le matagaluega e nafa ma le vaavaaiga ma le pulega, ma tuuina atu ma le faamaoni faamatalaga ma faamatalaga talafeagai.Afai e le fausia ma fa'aogaina fale eletise i le gataifale pe a mana'omia, e iai le aiā tatau a le matagaluega o femalagaiga e fa'atonu ni fa'asa'oga i totonu o se taimi fa'atapula'a.

“Ua una’ia malosi e le Matagaluega o Felauaiga le faaaogaina o le malosiaga i le gataifale e vaa o loo malaga atu i uafu, ma ua unaia ai faiga faavae e mafai ai e kamupani uafu ma isi kamupani tau eletise ona totogi pili o le eletise ma faiga faavae e lagolago ai tau o le eletise”.Iulai 23, Sui Faatonu, Ofisa Suesuega Faiga Faavae, Matagaluega o Felauaiga , Sun Wenjian, le fofoga fetalai fou, na fai mai i se fonotaga masani a le aufaasālalau.

E tusa ai ma faʻamaumauga a le Matagaluega o Felauaiga, na faʻaaogaina e le malo tutotonu tupe maua mai lafoga o faʻatauga taʻavale e faʻatupe ai tupe a le atunuʻu mo le fausiaina o masini ma mea e faʻaogaina ai le gataifale ma uta ma le toe faʻaleleia o masini eletise ma fale mai le 2016 i le 2018. A. atoa le tolu tausaga ua fa'atulaga.E 740 miliona yuan le tupe e fa'atau ai lafoga fa'atau, ma e 245 galuega tau eletise na lagolagoina e va'a o lo'o asiasi atu i uafu.Ua fausia le malosiaga i le matafaga e maua ai le tusa ma le 50,000 vaa, ma o le eletise na faʻaaogaina e 587 miliona kilowatt-itula.

A'o fa'aosoina le afi, o le suau'u o le gataifale e fa'aosoina ai le sulfur oxides (SOX), nitrogen oxides (NOX) ma le matā'ele'ele (PM) i totonu o le ea.O a'afiaga nei o le a iai se a'afiaga ogaoga i le si'osi'omaga ma afaina ai le soifua maloloina o tagata.O le fa'aleagaina o le ea mai va'a o lo'o vili atu i uafu, e tusa ma le 60% i le 80% le aofa'i o le fa'aleagaina o le uafu atoa, ma e sili atu le a'afiaga o le si'osi'omaga o le taulaga.

O faʻaiʻuga o suʻesuʻega e faʻaalia ai i nofoaga tetele i luga o le Vaitafe o Yangtze, e pei o le Yangtze River Delta, le Pearl River Delta, le Bohai Rim, ma le Yangtze River, o le faʻafefe o vaa o se tasi lea o mafuaʻaga autu o le filogia o le ea.

O Shenzhen o se taulaga muamua i loʻu atunuu na fesoasoani i le faʻaogaina o le suauʻu maualalo-sulfur ma le malosi i le matafaga mo vaʻa.O le "Faiga Le tumau mo le Pulega o Tupe Fesoasoani mo le Fausiaina o le Taulaga Green ma Low-Carbon i Shenzhen" e manaʻomia ai le tele o fesoasoani mo le faʻaogaina o le suauʻu maualalo i luga o vaʻa, ma faʻamalosia faiga.Fa'aitiitia le fa'aleagaina o le ea mai va'a e vili atu i uafu.Talu mai lona faʻatinoga ia Mati 2015, ua tuʻuina atu e Shenzhen le aofaʻi o le 83,291,100 yuan o fesoasoani suauʻu maualalo o le gataifale ma le 75,556,800 yuan o fesoasoani tau eletise.

Na vaaia e se tusitala mai Saina Business News i le National Inland Water Development Demonstration Zone i le Aai o Huzhou, le Itumalo o Zhejiang, o le tele o kamupani uta tele o loo sapalai atu le eletise i vaa e ala i le malosi o le matafaga.

“E faigofie tele, ma e le taugata foi le tau o le eletise.Pe a faatusatusa i le suauu muamua na mu, e faaitiitia le tau i le afa.”Na fa’ailoa e le pule o Jin Suming i le au tusitala afai e iai sau kata eletise, e mafai fo’i ona e su’esu’e le QR code i luga o le fa’aputuga o lo’o molia.“E mafai ona ou moe filemu i le po.Pe a masani ona ou susunuina le suauu, sa ou popole i taimi uma ina neʻi mago le tane vai.”

talafou1

Gui Lijun, sui faatonu o le Huzhou Port and Shipping Administration, na faailoa mai e faapea, i le vaitaimi o le “13th Five-Year Fuafuaga”, ua fuafua Huzhou e teu faafaigaluega se aofaiga atoa o le 53.304 miliona yuan e toe faafou ai, fausia ma fausia 89 mea tau eletise i le matafaga ma uafu. fau 362 fa'aputuga fa'aputuga eletise atamai i matafaga., Fa'avae iloa le fa'asalalau atoa o le malosi o le matafaga i le eria o felauaiga o Huzhou.E oʻo mai i le taimi nei, ua fausia e le taulaga le aofaʻi o 273 fale eletise (e aofia ai le 162 faʻataʻitaʻia faʻapipiʻi eletise i matafaga), ma le faʻaogaina atoa o nofoaga o auaunaga vai ma 63 tele-tele terminals, ma o le vaega o auaunaga naʻo le 137,000 kilowatt-itula. o le eletise i le lua tausaga talu ai.

Ren Changxing, o se tagata suʻesuʻe o le Ofisa o Atinaʻe o le Zhejiang Port and Shipping Management Center, na ia taʻu atu i le au tusitala e oʻo mai ia Ianuari o lenei tausaga, ua ausia e le Itumalo o Zhejiang le faʻasalalauga atoa o sone uma e 11 e faʻatonutonu ai le faʻafefe o vaʻa i le Aai o Haiti.E o'o mai i le fa'ai'uga o le 2018, e silia ma le 750 seti o fale eletise ua mae'a, lea e 13 o le eletise maualuga i le matafaga, ma le 110 nofoaga ua fausia mo nofoaga fa'apitoa i nofoaga autu.O le fausiaina o le gataifale o loʻo taulamua i le atunuʻu.

"O le faʻaogaina o le malosi i le matafaga ua faʻamalosia lelei ai le faʻasaoina o le malosi ma le faʻaitiitia o le faʻafefe.I le tausaga na teʻa nei, o le faʻaogaina o le malosi o le matafaga i le Itumalo o Zhejiang na sili atu i le 5 miliona kilowatt-itula, faʻaitiitia ai le CO2 faʻaosoina i le sili atu i le 3,500 tone.Fai mai Ren Changxing.

"O le faʻaaogaina o le malosi i le matafaga ma le suauʻu maualalo o le sulfur e vaʻa i totonu o uafu e tele faʻamanuiaga faʻaagafesootai, ma e mafai ona ausia faʻamanuiaga tau tamaoaiga i lalo o tulaga lelei.O le faʻaaogaina o le malosi i le matafaga ma le suauʻu maualalo-sulfur i lalo o le faʻafefe o le siʻosiʻomaga maualuga o le masani foi lea.O Li Haibo, o le faatonu o le nofoaga tutotonu o le sao-sao ma le faʻaitiitia o le faʻaaogaina o tekonolosi ofisa suʻesuʻe, fai mai.

I le va'ai atu i le leaga o le tamaoaiga o lo'o i ai nei o le fa'aogaina o le eletise ma le maualalo o le fiafia o vaega uma, na fautuaina ai e Li Haibo le fa'atulagaina o se faiga fa'avae fesoasoani mo va'a o lo'o vala'au i le malosiaga i le gataifale, e fa'aaoga ai tupe fesoasoani i le gataifale e feso'ota'i atu i tau o suau'u, totogi tumau ma fua faatatau o le fa'aogaina. , ma le tele o le faʻaoga ma le tele o faʻaopoopoga.E le mana'omia ona fa'alelei.I le taimi lava e tasi, o loʻo tuʻuina atu e le suʻesuʻega tulafono faatonutonu a le matagaluega mo le puleaina ma le faʻaogaina o le malosi o le matafaga i laasaga, itulagi ma ituaiga, ma pailate faʻamalosia le faʻaogaina o le malosi o le matafaga i vaega autu.

 


Taimi meli: Sep-30-2021